EQUIP ARTÍSTIC

Quatre artistes de circ que fan d’actors, un actor que a la vegada fa de músic, un músic que a la vegada fa d’actor, un artista de circ que fa de director i un home de teatre que busca la dramatúrgia del circ ens acompanyen en aquest viatge.

 

blai

griselda  jordi  marc

tomeu

debi

_________________________________________________________________________

joanarque

joanramon

______________________________________________________________________

Adrià Pinar Marcó, il·luminador

Adrià Pinar Marcó, Barcelona el 1984.

Graduat superior en realització d’audiovisuals i espectacles. Cursa després un màster en projectes cinematogràfics i al llarg de la seva vida també es forma en escultura, fotografia, electrònica, programació, circ i  teatre amb diferents cursos i projectes. Pel seu gran interès en totes las arts plàstiques relacionades amb l’espectacle, decideix cursar estudis superiors en escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona, i actualment treballa en diferents companyies de teatre com a escenògraf, il·luminador, tècnic o constructor.

Podeu trobar més informació sobre els seus treballs a https://www.behance.net/adriapinar.

 

Roger Orra, escenografia

Es forma a l’escola d’arts i oficis de Vic com a dissenyador d’interiors  idesprés es llicencia com a escenògraf a l’Institut del Teatre, on actualment imparteix classes de la seva especialitat.

Ha dissenyat i construït diversos espais escènics per a diferents projectes teatrals tant de gran com de petit format des del 2004. També, buscant la totalitat de l’espai escènic, ha dissenyat la il·luminació d’alguns espectacles, com per exemple Lheman Trilogy, estrenat a la Villarroel al Grec 2016.

 

Rosa Lugo Fabregas, vestuari

Formada a l’Escola Francesca Bonnemaison on cursa la formació completa de Moda i s’especialitza en costura de fantasia.
Des del 2001 treballa en diferents projectes d’arts escèniques fent tasques de sastreria, disseny i confecció de vestuaris per a companyies com Dagoll Dagom, De Mortimers, Los Herrerita, Comediants, …
També ha realitzat el figurinisme d’espectacles de teatre i circ (Daraomai, Taaroa Teatre, teatre Tantarantana).
Actualment treballa com a estilista del departament de vestuari de Televisió Espanyola, compaginant-ho amb el disseny de vestuari per a diferents produccions escèniques.