L’ESPECTACLE

ENTRADES A LA VENDA

“No sé ben bé què és la fugida, però si em poso a recordar d’on vinc, m’adono que no sempre he estat jo… No m’avorreixo tant i ja no m’agrada jugar a pilota.

La meva història és plena de canvis a vegades decidits i a vegades provocats, suposo que com la de tots… Ara que ja he viatjat per tot el món, que ja he creuat deserts, mars i muntanyes, ara que tinc quatre anys i ja sóc gran, us ho explicaré tot tal com m’agrada que m’ho expliquin, com un conte.”

Cadascú de nosaltres fugim de la soledat, dels problemes, de la foscor, de la por. Són fugides personals, interiors. Però també n’hi ha de tangibles, de visibles. Fugim de la fam i de les guerres, fugim de la violència i de la mort. Fugim per viure, buscant un futur millor.

A través del circ i la música parlarem de la fugida. Explicarem les històries que tantes persones i pobles han viscut i que fa que siguem on som i siguem qui som.
Invisibles són sis artistes vivint i fusionant la música i el circ en un espectacle en què podrem veure trapezi, guitarra, escala d’equilibris, saxo, roda alemanya, percussió o quadrant rus… Tot lligat en una dramatúrgia contemporània i per a tots els públics.

Aquí teniu tota la informació per comprar les entrades i poder acompanyar-nos en aquest conte. Espectacle per tots els públics, recomanat a partir de 5 anys.

 

 

Aquest espectacle és una producció de:

copia-de-bido-color-logo

Rep el suport i la col·laboració de:

faldon